top of page

za 18 sep.

|

Meerhout

INDIAN SUMMER RIDE

Klaar voor een totale fietsbeleving van 90 of 150km dwars doorheen het glooiende Hageland, De Kempen en Limburg? 18 september is het zover! De Indian Summer Ride van L’étape! Meer info? Klik op Join The Peloton! TICKETS ONLINE TOT DONDERDAGAVOND! ALLE INFO ZAL VRIJDAG UITGESTUURD WORDEN VIA MAIL!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
INDIAN SUMMER RIDE

Tijd en locatie

18 sep. 2021 08:30 – 20:00

Meerhout, Sportlaan 18, 2450 Meerhout, België

Over het evenement

Zin om samen met een groep bekenden/onbekenden in een social peloton, alleen of met je vrienden een topdag te beleven dwars doorheen het glooiende Hageland, De Kempen en Limburg? Dan is dit je kans! 

De Indian Summer Ride van L’étape heeft voor ieder wat wils in petto! Landwegen, een aantal pittige beklimmingen, 2 leuke grindstroken- en kasseistroken die zeker goed te doen zijn op een gewone roadbike.

De ideale manier om een prachtige fietsrit te rijden en nieuwe mensen te ontmoeten of oude bekenden nog beter te leren kennen! 

Om het voor iedereen interessant te houden delen we de groepen in, in functie van de gemiddelde snelheid, en de rit die je verkiest, 90 of 150km. Deze kan je aangeven bij je inschrijving!

Je startuur en groep zal een weekje voor het event doorgestuurd worden. Graag met iemand in een groep? Geen probleem, vermeld het even bij je inschrijving!

Bij aankomst voorzien we een grote parking, een heerlijk koffietje, fietsenstalling, kleedkamers en een hele toffe crew! Tijdens de rit zal je kunnen bijtanken aan 1 van de bevoorradingspunten. Toch pech onderweg? Geen zorgen, er is een volgwagen! 

Alsof dat nog niet voldoende is, kan je na de rit samen met je compagnons genieten van een hapje en een drankje op ons volledig ingericht post-ride terras!

Het hele event lang is er een fotograaf aanwezig die op verschillende locaties foto’s zal nemen. Vergeet niet te lachen!

#LETAPECC #INDIANSUMMERRIDE #JOINTHEPELOTON!

FB EVENT: https://fb.me/e/14YjDgz40

START/FINISH: JH De Faar, Meerhout

DATUM: Zaterdag 18 September

INDIAN SUMMER TICKET:

✔️gratis & veilige parking 

✔️welkom koffie met onze barista 

✔️l’etape bidon gevuld met iso aan de start

✔️gpx file die jou veilig overal heen brengt

✔️bevoorradingsstops om bij te vullen 

✔️leuke sfeer en gezelligheid in een social peloton

✔️kleedkamers om om te kleden

✔️volgwagen voor pech

✔️post-ride terras

Tickets

Prijs

Aantal

Totaal

 • INDIAN SUMMER RIDE 90K ALONE

  € 10,00

  ✔️gratis & veilige parking ✔️welkomstkoffie van onze barista ✔️l’etape bidon gevuld met iso aan de start ✔️gpx file die jou veilig overal heen brengt ✔️1 bevoorradingsstop met iso en snacks ✔️je kan de route alleen of met je fietsbuddy rijden "starten tussen 9u en 10u" ✔️kleedkamers ✔️volgwagen voor pech ✔️post-ride terras

  € 10,00

  0

  € 0,00

 • INDIAN SUMMER RIDE 150K ALONE

  € 15,00

  ✔️gratis & veilige parking ✔️welkomstkoffie van onze barista ✔️l’etape bidon gevuld met iso aan de start ✔️gpx file die jou veilig overal heen brengt ✔️2 bevoorradingsstops met iso en snacks ✔️je kan de rit alleen of met je fietsbuddy rijden "Starten tussen 9u en 10u" ✔️kleedkamers ✔️volgwagen voor pech ✔️post-ride terras

  € 15,00

  0

  € 0,00

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

Evenementgegevens: Events
bottom of page