top of page
SQUARE.jpg

L'ETAPE GRVL:
SUMMER GRAVEL EXPERIENCE

GRAVEL EVENT

Op Zaterdag 13 Juli 2024 organiseren wij de 2de editie van onze “Summer Gravel Experience”, een top gravel evenement met routes die variëren tussen de 95KM, 120KM en 145KM. Deze prachtige tochten leiden jullie door schilderachtige landschappen richting Tessenderlo, Diest, Scherpenheuvel-Zichem, Langdorp en nog veel meer. Het is een unieke gelegenheid voor gravel liefhebbers om te genieten van de perfecte gravelpaden en de natuurlijke schoonheid van de omgeving te ervaren, terwijl ze hun passie voor het gravellen beleven.


Deze routes worden gereden via GPX dus deze zijn niet afgepijld, de routes krijgen jullie per info mail enkele dagen voor het event. De routes zijn perfect berijdbaar met je Gravel Bike, Crossfiets of MTB. We hebben de beste gravelpaden uitgezocht en verkend voor jullie tijdens deze dag! Op deze routes komen jullie natuurlijk 1 of meerdere bevoorradingsposten tegen afhankelijk van de gekozen afstand.


Na de rit kan je gebruik maken van onze Bike Wash aan de finish, om daarna lekker te gaan zitten op ons Post Ride Terras met een lekkere L’étape Pasta. Natuurlijk kunnen jullie ook genieten van een drankje want de toog zal ook geopend zijn!WAT ZIT ER IN JE TICKET:

- GPX File van de rit (VIA GPX, niet afgepijld)

- Bevoorrading onderweg door SANAS

- Pechdienst voor niet te repareren pech

- Bike Wash NB Care Official

- L’étape Pasta na de rit

- Post Ride Terras

- TOP SFEER & GEZELLIGHEID!

SUMMER GRAVEL EXPERIENCE 2024: Welkom
bottom of page